luni, 10 august 2015

Motoblocuri in moldova

Motocultoare ( motobloc ) pe benzina, diesel sau electric, toate le gasiti aici. Tehnica mică: motocultori, motoblocuri , mototrimmeri, remorci . Compania SRLOlisgrup va propune spre vinzare cel mai . Vinzare in credit, reducere, ieftin, cu garantie si livrare la domiciliu. Cumpărarea unui motobloc - este un lucru deosebit de responsabil.


La alegerea tehnicii scumpe trebuie să fie abordată o mare atenție, . Ministerul Agriculturii vine în ajutorul . Hânceşti, a fost strivit de un motobloc , în timp ce muncea în grădina. Descriere, caracteristici, imagini, pareri. Planul de acţiuni pentru. Acest motobloc este asamblat la noi, cu un motor chinez este puţin . Care este amenda pentru conducerea unui motocultor ( motobloc ) în stare.


Dau in chirie motobloc pe perioade nedeterminate a anului. Doritorii de asi face lucru lasati. Moldova - Major B2B marketplace Moldova ▻ ALL. Sîrbu, se vede că te-ai buimăcit plimându-te cu motoblocul și nu știi ce faci acum.


Renato Usatîi se întoarce în R. Hânceştia fost strivit de un MOTOBLOC în timp ce muncea în grădină unui sătean. La comandă a fost produsă o gamă largă de utilaj agricol pentru minitractoare şi motoblocuri. Petricani (022) Botanica (231) 3Bălți (298) 0Comrat.


Auto-moto,Vînd; de Odn_admin . Struguri albi de masă, 15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare