joi, 5 mai 2016

Divortul in republica moldova

Pentru recunoasterea internationala a diplomelor, certificatelor de calificare profesionala, certificatelor de competente . Birou traduceri apostilate sau supralegalizate. Apostilare documente - servicii complete, de la traducere la legalizare si aplicarea apostilei. LEGALIZARE, APOSTILARE SI SUPRALEGALIZARE.


Toti traducatorii nostri si majoritatea colaboratorilor sunt autorizati de Ministerul Justitiei, ceea ce permite. Biroul IATOM oferă pachetul complet de servicii de supralegalizare pentru recunoaşterea documentelor în străinătate. Veti utiliza actele romanesti in Vietnam? Supralegalizarea e o procedură destul de complexă de autentificare a . Va oferim servicii complete de vizare, supralegalizare si traducere a actelor dvs.


Traducere, legalizare si apostilare sau supralegalizare. Efectuam toata gama de traduceri: traduceri simple, traduceri autorizate, traduceri legalizate si traduceri . Prin semnarea acestei convenţii, România a acceptat suprimarea cerinţei supralegalizării actelor oficiale străine necesare în România şi a actelor româneşti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare