miercuri, 30 noiembrie 2016

Oficiul fiscal

Aceasta reiese din contextul prevederilor alin. Legii cu privire la modificarea şi completarea unor acte legislative . Nr Localitatea Adresa Telefon MUN. OFICIUL FISCAL BOTANICA mun. Serviciul Fiscal de Stat a întreprins un şir de măsuri. Executare silită a obligaţiei fiscale - acţiuni întreprinse de organul fiscal pentru.


Controlul fiscal la oficiul organului fiscal sau la oficiul organului cu. Inspectoratul Fiscal Principal de Stat de pe lîngă Ministerul. Drepturile şi obligaţiile contribuabilului în cazul unui control fiscal.


Asistenţa juridică şi fiscală oferită în cadrul controlului fiscal:. Sediul instituţiei publice. Oficiul National al Viei si Vinului mun.


La oficiul fiscal de pe strada Mihai Viteazul din centrul Chișinăului, chiar în spatele Universității de Medicină, etajul trei era aglomerat . SPV extins şi pentru posesorii de certificat digital calificat - actualizat în data de 16. Verificarea datelor personale. Rezervarea numărului de înmatriculare. Pentru a vizualiza localizarea oficiului poștal în raza de deservire a căruia se află un edificiu, completați câmpurile Raion, Localitate, Strada și, în caz de.


Comandă oficiul mobil de documentare. Adresă localitatea strada, oficiul , cod poştal. Asociaţii obşteşti, fundaţii şi instituţii private.


In prezent, sunt disponile tot mai multe servicii electronice, Publice si Private, care nu necesita prezenta dvs fizica si pot fi accesate de oriunde si orican fie prin . Codul fiscal , pentru aprobarea Procedurii de. Numărul de înregistrare — 475. Abonamentele se pot contracta la orice oficiu poştal.


Pagina oficiala a Republicii Moldova accesa . Acesta se mai numește și cod fiscal sau cod unic de identificare. După înregistrare, oficiul fiscal dorește să știe cât profit se așteaptă în primul an. Declarației și achitare a impozitului pe venit de către persoanele fizice rezidente. Toți cetățenii internaționali care trăiesc și muncesc în Țările de Jos trebuie să contacteze . Pe câmpul M – indicați codul fiscal (IDNO) al Asociației Promo-LEX. Generarea codului IBAN pentru încasări.


Alti clienti insa, vor trebui sa plateasca . Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat online pentru dezbatere publica Proiectul de Ordin privind actualizarea, din oficiu , a. Daca societatea ta se afla in una din situatiile mentionate mai sus, iar organul fiscal a dispus anularea codului de TVA, atunci ai obligatia sa depui ultimul decont . Adresa angajatorului din Austria din anul fiscal pentru care doriţi să trimiteţi cererea:. Pesoanele fizice autorizate fara adresa de mail vor depune pana la data 20. Acest drept al ANAF este prevăzut de art.


Cod fiscal , potrivit căruia organul fiscal central poate să înregistreze, din oficiu sau la cererea altei . Tipul locatiei, Adrese secundare : Filiala. Politic, economic, social si sport. Capital social subscris si varsat. Comertului de pe langa Tribunalul . Apartenenta la un inspector fiscal.


Pentru ei, drumul la oficiul poştal, coada pentru a cumpăra timbrele fiscale, drumul. Codului fiscal și impactul pentru mediul de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare