luni, 10 aprilie 2017

Consulatul moldovei la padova

Programul de lucru cu cetăţenii. CONSULATTUL REPUBLICII MOLDOVA LA . Am nevoie de programare pentru a solicita careva . Consulatul Republicii Moldova la Padova , Padova. Adresa: Via Milazzo 2 3513 Padova.


Orarul de prestare a serviciilor consulare. Luni, miercuri, joi, vineri – se acordă întreg spectrul de servicii consulare. AMBASADA REPUBLICII MOLDOVA ÎN REPUBLICA ITALIANĂ.


Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan. Astfel, comunitatea moldovenilor din nord-estul Italiei se va bucura de sprijin şi asistenţă consulară mai aproape de casă, iar Italia a devenit . Peste trei ani de la scandal, fostul consul al Moldovei la Bologna, a fost. Acestu lucru se va întâmpla în legatura . Anunţul a fost făcut vineri, în cadrul şedinţei Guvernului, de către premierul Iurie Leancă. Padova este una dintre regiunile din Italia unde se . Chișinău- Moscova pe iulie, efectuată de compania Air Moldova, . Acum ore - Aș putea trece granița din România în Republica Moldova cu o mașină cu. Informație pentru migranți și diaspora din Republica Moldova.


Aici vei găsi informații privind liniile telefoanelor de urgență la care poți . Missione diplomatica Moldova in Italia. In questa pagina ci sono delle informazioni sui recapiti del consolato Moldava a Padova. Il Consolato non è la missione . Sâmbătă, iunie 201 consulul general al României la Trieste, domnul Cosmin Victor Lotreanu, a participat la . Este suficient sa mergeti la ambasada moldovei in italia sau chiar la consulat. Consolato di Milano click qui , per il Consolato di Padova click qui ATTENZIONE!


Orari di apertura Consolato della Moldova Via Milazzo 2 351Padova Numero di telefono Indirizzo Altre offerte nelle vicinanze Guarda ora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare