miercuri, 28 iunie 2017

Consulatul romaniei la cahul

Mesaj de susținere al PM Viorica Dăncilă adresat PM Maia Sandu. Prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis prim-ministrului Republicii Moldova, . PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL. Programare on-line pentru toate serviciile consulare.


N ATENȚIA SOLICITANȚILOR. COORDONATE DE CONTACT: . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. O delegatie oficiala formata din reprezentanti ai MAE si ai . Doamnele însărcinate se pot . Românii din Cahul susţin „Mărțișorul la UNESCO”. O serie de oficiali din reprezentanţii MAE-ului şi ai misiunilor . Bălţi şi Cahul , a declarat.


Caravana limbii române în Sudul Basarabiei, proiect derulat de Institutul Cultural Român , prin Direcţia . Sute de oameni isi asteapta randul pentru a vota la alegerile europarlamentare. Sunt multi pe acest forum care se simt umiliti de coada de la consulatul Romaniei. Am sa stau in țara pe o perioada mai lunga din motive . Ambasada română la Chişinău a oferit o recepţie de Ziua României.


Orhei, Căușeni, Anenii Noi, Bardar, Călărași, Cahul , Cantemir, Cimișlia, . Palatul de Cultură din Cahul , cu începere de la . Toate posturile vacante din cadrul Ambasadei SUA din Chișinău sunt scoase la concurs pe pagina web a programului de recrutare Electronic Recruitment . Consul general: Dna Gentiana SERBU. Ambasada României în Republica Moldova anunță că în perioada 1. Guvernului este atragerea investiţiilor şi crearea unui climat antreprenorial favorabil pentru investitorii – atît străini, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare