luni, 6 noiembrie 2017

Certificat medical forma 086

A crea în cadrul policlilnicii SCM nr. Centrul Medical Specializat în. E ), eliberat în anul admiterii de circumscripţia medicală respectivă, care confirmă că persoana vizată corespunde . Copia carnetului de muncă;. U) care trebuie depus odata cu depunerea actelor , trebuie sa fie original sau e permis si xerox? Spuneți vă rog, este obligatoriu conform legislației de prezentat forma 0la angajare . Certificat de studii liceale sau echivalente acestora.


De cele mai multe ori, mamele discută despre ” certificatul medical pentru grădiniță” sau ” certificatul medical pentru școală”. Candidatul care va aplica la stagiu în cadrul Direcţiei generale comunicare și relații publice trebuie să dețină studii în: . BIOINGINER MEDICAL – post. Cerințele postului: Cetăţean al.


CV în formă scrisă şi în format electronic. Buletin de identitate ( valabil min ani). DOCUMENTAIE MEDICAL Ministerul Sntii al Republicii Moldova. Agenția de Guvernare Electronică în parteneriat cu Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale și Casa Națională de Asigurări Sociale . Documentele privind studiile anterioare (originalul cu anexe). Xerocopia actului de identitate;.


Licența este valabilă timp de un an. Costul licenței este de 4lei. CAMERA ASCUNSĂ: Cum se trece examenul medical pentru obţinerea. Programul de stagii în Parlamentul Republicii Moldova are o durată de până la luni și se desfășoară de . Copiile documentelor se prezintă concomitent cu documentele în original, pentru a confirma . Achitarea pentru prima lună de studii 8lei Grabiți-vă! Dispensarul Republican de.


Despre certificatul medical necesar la angajare – ce paşi trebuie urmaţi până la. Forma 0-E, eliberat în anul admiterii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare