vineri, 26 ianuarie 2018

Cerere concediu

Anexez prezentei urmatoarele documente: - Copie buletin/carte de identitate. Copie chitanta contravaloare eliberare document. Eliberarea cărții de identitate la cerere , expirare, pierdere, furt. SOLICITANȚII SUB ANI VOR FI ÎNSOȚIȚI DE UN PĂRINTE SAU DE . Cerere tip completatã integral si corect (elemente de identificare, scopul solicitarii ) 2. Cu toate acestea, serviciul Semnătura Mobilă are mult mai multe avantaje:. Semnătură mobilă este un serviciu pentru autorizarea și utilizarea.


CERERE pentru eliberarea unui nou paşaport. Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple al. Cerere pentru eliberarea adeverinței necesară la dosarul de pensie - formular (*.doc). Model comunicare incetare/reziliere contract prestari servicii revisal, descarcă. Cerere de cazare in Complex Alma Mater formular (*.doc).


La cerere se va atașa copie xerox C. ACTE NECESARE pentru eliberarea DIPLOMEI DE LICENŢĂ şi a SUPLIMENTULUI . Cererile se depun la Serviciul Stare Civila situat in Str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare