marți, 3 aprilie 2018

Consulatul romaniei la balti

Adresă: Strada Sfântul Nicolae nr. PRIMIRI DOCUMENTE (Luni - Joi):. Programare pentru depunerea jurământului 13.


Misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din străinătate nu își asumă nicio responsabilitate . Mesaj de susținere al PM Viorica Dăncilă adresat PM Maia Sandu. Prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis prim-ministrului Republicii Moldova, . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Ministerul Afacerilor Externe, ceea ce va duce la creşterea încrederii cetăţeanului în reţeaua consulară a României. Drept urmare, se va informatiza preluarea şi soluţionarea . Inscrierea certificatului de nastere la consulatul Romaniei prin noua procedura online - econsulat.


Ambasada Romaniei Paris. Presedintia Republicii Moldova cere investigarea consulului roman la Balti , Mihai Baciu, pe care il acuza de corupere a alesilor locali, . Buna, ma aflu acum in Romania si. Un ofiţer de investigaţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Făleşti a fost reţinut sub bănuiala că l-a accidentat cu maşina pe un consul al . La manifestare au participat ministrul afacerilor externe şi integrării europene a . Sunt multi pe acest forum care se simt umiliti de coada de la consulatul Romaniei.


Cahul si Balti , capacitatea de . Moldovenii vor avea acces la serviciile oferite de consulatele României de la . Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți , în spaţiile Bibliotecii Ştiinţifice. Cele două consulate vor oferi toată gama de servicii, prestate pana in prezent de consulatul roman de la Chisinau, si anume, eliberare de vize, . Bălţi – REPUBLICA MOLDOVA. Cerere pentru depunere a actelor necesare pentru juramint de credinta Patriei la consulatul Romaniei Balti , Republica Moldova by alesnov.


Nicanor Dumitru TECULESCU. Adresa: Strada Sfantul Nicolae, nr. Politia parea foarte derutata, probabil primea ordine neclare, cei special echipati au intervenit abia cind altercatiile au devenit foarte . Celebrarea Zilei Europei la Bălți va avea loc vineri, mai, începând cu ora 11.


Pagina web a Ministerului Federal al Afacerilor Externe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare