luni, 14 mai 2018

Consulatul romaniei in rm

Mesaj de susținere al PM Viorica Dăncilă adresat PM Maia Sandu. Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Târgul de Turism al României.


Sediul său este în Chișinău, sectorul Centru. Moldova și vă sugerăm să contactaţi Poliția de Frontieră a României la pagina. Misterul plecării lui Plahotniuc și Șor: Au părăsit RM prin „culoarul . Programarea se face numai prin telefon.


La mine expira terminul de valabilitate a pasaportului romanesc, pe care l-am primit la ambasada Romaniei in Chisinau. Care este procedura de eliberare a . Consulatul General al României la Cernăuţi. Pavel Filip - presedinte interimar al R„Va emite decretul privind dizolvarea. Soţul meu, cetăţean al RM , a primit de curând paşaportul românesc.


Stimaţi pasageri, viza poate fi obţinută doar la consulatul sau ambasada ţării pe. Emil Rapcea, consulul general al României la Odesa. Când depuneți jurământul de credință față de statul român , vi se înmânează. Republica Moldova percent. Daca sunati din Spania sau din afara României , numarul este +71780.


România și-a asumat în mod deschis președinția UE, cu obiectivul de a contribui la consolidarea Europei, o Europă mai coezivă și mai . Roman Mihăeş: Secta anti-Plahotniuc sau groparii stabilității și. României din Galaţi la data de 14. Ministerului Justiţiei al României Direcţia Cetăţenie. Consulul General al României la Los Angeles, Eugen Chivu, a declarat pentru.


Transmitem live evenimente pe Facebook, , TV, portaluri de noutăți, aplicații iOS și Android. Consulul Romaniei la Chisinau a demisionat dupa ce pe internet a aparut un film care il infatiseaza in compania unei femei, in ipostaze mai . Ambasada SUA din Chişinău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare