vineri, 6 iulie 2018

Acte necesare pentru programare la juramant

Marian Lupu a efectuat o vizită de lucru în raionul Cahul. Noutăţi PDM în mass- media Interviuri Comunicat de presă Multimedia Video Foto Echipa Organizaţii . Regim de lucru : Luni-Vineri 8:00-16:Pauza de masă 13:00-14:Sanatoriul Nufarul AlbSRL. Indicatori principali ▻ Populaţie ocupată ▻ Orele de lucru ▻ Sectorul informal ▻ Şomeri ▻ Migraţia forţei de muncă ▻ Populaţia inactivă.


Cahul , președintele Parlamentului, Andrian Candu, a discutat, luni, iunie, cu autoritățile locale . Proiectul investițional este în valoare de peste de milioane de euro și prevede crearea a circa 5de locuri de muncă la Cahul. Programul de lucru al subdiviziunilor bancare pe și ianuarie 2019. Sucursala Leova, Sucursala Edineț, Sucursala Cahul , Agenția nr. Luni - Vineri: 08:- 17:15. DEPARTAMENTUL DE ADMINISTRARE JUDECĂTOREASCĂ.


Cumpără electrocasnice și tehnică la preț accesibil în magazinul online BOMBA: televizoare, frigidere, mașină de spălat, laptopuri, tablete, telefoane mobile. Kompass, Portal de companii si solutii de date pentru afaceriKOMPASS este o subsidiara a KOMPASS INTERNATIONAL SA, care publica acest site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare