luni, 11 martie 2019

Identificat

Definitie identificat - afla ce inseamna identificat si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Sinonime identificat - Cauta in acest dictionar explicativ al limbii romane orice sinonim al cuvantului identificat - DexOnline. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru identificat -o, cu exemple: identificat o, a identificat -o, a identificat o. Individul care a lovit în plină stradă două femei a fost identificat de poliţişti.


Bărbatul, care acum o săptămână a lovit, în plină stradă, două femei, în piept, a fost identificat de poliţişti. Oamenii legii nu au reuşit să .

Acum zile - O echipă de astronomi a identificat o anomalie în structura Lunii, mai exact o masă neobişnuită sub cel mai mare crater de pe suprafaţa . Bărbatul care a lovit cu pumnii în piept două femei ce se deplasau pe strada Alecu Russo, din capitală a fost identificat. Dacă credeți că am identificat greșit o experiență publicitară pe site-ul dvs. Acesta are de ani și . Accesați Raportul privind experiențele legate de anunțuri.


Poliția a identificat bărbatul care acum zece zile a fost surprins cum lovește cu bestialitate două femei pe stradă. Recent, a fost identificat şi pedepsit hacker-ul care, la data de 14. Judecătoriei Botanica mun.


Ion Hadarca: Am identificat probleme.

Polițiștii orșoveni au identificat în data de mai a. Orșova, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă . Savanții universității New-Mexico și cei din Universitatea California au stabilit care este lungimea optimă a penisului pentru ca o femeie să fie satisfăcută pe . Politia spune ca a identificat cele trei persoane care l-ar fi agresat ieri la Edinet pe candidatul blocului ACUM. Intre timp, Dinu Plangau a depus o plangere la . Ofiţerii de investigaţii au identificat și reținut doi bărbați cu vârstele de ani și ani, locuitori a capitalei, care pe parcursul lunilor ianuarie-februarie au . Poliția l-a identificat pe bărbatul care pe mai, pe o stradă din sectorul Râșcani al capitalei, a lovit în piept, cu pumnul, două femei necunoscute. Principalul suspect în cazul atacului armat de vineri, de la un liceul din orașul american Santa Fe din Texas, a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de.


Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat și a identificat șoferul automobilului care s-a deplasat cu viteză excesivă pe . BMW Seria și proprietarul acestuia, un bărbat în vârstă de 28 . Un cetățean al Turciei, identificat cu viză engleză falsificată. Aeroportul Internațional. Mercenar moldovean, identificat şi deferit organelor de ocrotire a normelor de drept.


Ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Securitate, de comun cu . Poliţia Capitalei a identificat şi reţinut individul bănuit de furtul unui portmoneu din geanta unei doamne, în timp ce aceasta ieşea dintr-un magazin din sectorul . Politistii l-au identificat pe barbatul care acum cateva zile a lovit doua femei pe o strada din sectorul Rascani al capitalei. Serviciile ecologice din stânga Nistrului au anunţat ieri că în regiune a fost identificat păianjenul numit „cu sacul galben”, care face parte din . Exdrupo începe aplicarea marcajului rutier.

Municipalitatea a identificat un agent economic de la care a cumpărat aproape de tone de . Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din ANAF au verificat doi dezvoltatori imobiliari din București și au constatat că, în perioada . Tema sună astfel: „Hristos identificat în toate epocile. Evrei ni se spune că El este acelaşi ieri, azi şi în veci. Observatorii Promo-LEX și sistemele noastre au identificat 2procese verbale eronate, care conțin erori la formulele de verificare care sunt stabilite conform . Marți, agenții din cadrul Poliției Orașului Hârlău au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Belcești.


A fost identificat un tânăr, . Pentru asta ei au identificat un program universal a îmbătrînirii, care analizează activitatea genelor la persoanele longevive și nematodele . Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a menționat că suspectul a fost identificat la . Acum zile - Salvamontiștii nemțeni au intervenit vineri, iunie, pentru acordarea primului ajutor și transportului unui turist german care prezenta o . MARCOTEC BUCURESTI – CONSULTING, ENGINEERING, MARKETING S. Managing Director Catalin Nitu. Din primele cercetări amănunțite efectuate de anchetatori, a fost identificat pilotul elicopterului clandestin de producție rusească Kamarov . Poliția Capitalei anunță că a identificat un suspect în cazul furtului, din dimineața zilei de ieri, de la Catedrala Metropolitană „Nașterea . Date Inteligente SRL, s-au pronunțat asupra unor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare