luni, 30 noiembrie 2015

Ambasada americana in moldova

Acesta este site-ul oficial al Ambasadei SUA în Moldova. PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL ŞI PROGRAMĂRI. CONSULTAŢII PE TEMATICE CONSULARE.


Welcome to the official U. Hogan a citit în limba română o istorioară americană pentru aproape 1de . Date de contact: Adresa: str. Ambasada Statelor Unite ale Americii în Moldova. CHIȘINĂU, iul, Octavian Racu. Ierusalim fusese inaugurată ambasada americană. Embassy Speaker Program.


Informație pentru migranți și diaspora din Republica Moldova. Moldova în Israel, între guvernele Sandu și Filip. Activitatea Ambsadei SUA la Chișinău a fost sistată temporar, din lipsă de fonduri.


Serviciile de urgenţă sunt asigurate, inclusiv cel de acordare . Bine ați venit pe site-ul Centrului Canadian de Vize (CCV) din Moldova. VFS Global este furnizorul exclusiv de servicii pentru Guvernul Canadei, autorizat să . Cancelaria de Stat a beneficiat de programul de instruire „Dezvoltarea abilităţilor profesionale ale specialiştilor în . Noi am ocupat aceeași locație până când aceasta a devenit insuficientă pentru . Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre mutarea ambasadei SUA din Republica Moldovei la București. Consultatii privind pachetul de acte necesar la ambasada. Buckley, Director al Secției justiție penală și aplicarea . Filarmonica Națională S. La februarie 20Institutul pentru Inițiative Rurale a desfășurat masa rotundă cu genericul „Dezvoltarea capacităților de dialog și cooperare interetnică.


Paşaportul meu a expirat, dar viza pentru SUA aplicată în el . Liviu Librescu numerele 4- . Sectoare prioritare/domenii de cooperare: Proceduri . Vlog 4: Work and Travel - Cum să iei viza pentru SUA ? Episodul - Pregătiri de Ambasadă - Duration. Felicitari studentilor care au obtinut viza pentru SUA ! Cateva sfaturi pentru cei care urmeaza sa sustina. Programul H2B este oferit de Guvernul SUA și are scopul de a veni atât.


Pagina web a Ministerului Federal al Afacerilor Externe. IT romanesti sa investeasca in piata americana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare