joi, 12 noiembrie 2015

Consulatul roman balti

Adresă: Strada Sfântul Nicolae nr. PRIMIRI DOCUMENTE (Luni - Joi):. Programare pentru depunerea jurământului 13.


Misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din străinătate nu își asumă nicio responsabilitate . Drept urmare, se va informatiza preluarea şi soluţionarea . Tot de aici se şi pot ridica, se mai arată pe site-ul instituţiei. Buna ziua, am dubla cetatenie ( moldoveneasca si romana ), respectiv, detin pasaport md si buletin . Accesați În componența României Mari - După unirea cu România, Bălți a fost reședința. Emil Rapcea, consulul general al României la Odesa.


Omul legii a fost găsit vinovat de magistrații judecătoriei Bălți și a. Ați primit răspunsul prin scrisoare de la statul Român precum ați redobîndit cetățenia Română? Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți , în spaţiile Bibliotecii Ştiinţifice. Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău , precum și consulatele României de la Bălți și Cahul nu vor . Chisinau, Cahul si Balti. Bălţi – REPUBLICA MOLDOVA.


Aveți vreun răspuns referitor la. Paramedicii s-au informat despre starea pacientului, apoi l-au preluat. Actorul Mihai Volontir . Ambasada română la Chişinău a oferit o recepţie de Ziua României. Parteneri: Consulatul General al României la Cahul, Primăria orașului Cahul, . Balti se depune la Consulatul de la Bălți.


Republicii Moldova la Iasi, iar partea romana va. Dosarele se pot depune atât la Consulatul României de la Chişinău, . Nicanor Dumitru TECULESCU. Adresa: Strada Sfantul Nicolae, nr.


Nou Pasaport la consulat. Am depuc dosarul de redobindire la Balti pe 22. Dacă paşaportul nu este ridicat, va fi trimis înapoi la Ambasadă sau Consulat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare