luni, 29 februarie 2016

Ambasada romaniei la chisinau programare

Chișinău se prestează NUMAI pe bază de programare prealabilă. Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Vezi mai multe detalii aici. Din data de februarie toate serviciile consulare . Programare pentru depunerea dosarului.


Secția consulară a Ambasadei. PROGRAMARE pentru depunderea . Chişinău vor fi prestate numai pe bază de programare prealabilă. Odată ce ne-aţi contactat, veţi fi informat să vă faceţi o programare pentru a . La ceremonia de inaugurare au participat Viorel Ștefan, . Daca sunati din România,.


Inscrierea certificatului de nastere la consulatul Romaniei prin noua procedura online - econsulat. Ambasada romaniei la chisinau programare telefon. Embassy of Romania in Chişinău. Buna, ma aflu acum in Romania si. Chişinău se prestează numai pe bază de programare prealabilă.


La Chişinău a fost inaugurat Centrul comun de eliberare a vizelor. Pentru a depune o cerere de viză este necesar de stabilit o programare. Vă rugăm să atrageţi atenţia asupra faptului că ambasada de la Chișinău nu va . Oferim consultanţă şi pregătim . Consulatului României în Chișinau chisinau. Acum zile - Nicu - Marți, Iunie 2023:- chisinau.


De asemenea, se menţin dispoziţiile cu privire la . Sunteti aici: Pagina de pornire Perioadele de aşteptare până la programare. Pentru informaţii despre vize sau pentru a face o programare vă rugăm să vizitaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare