vineri, 5 februarie 2016

Chisinau mae ro programare

Posibilitatea de programare online la sediile misiunilor diplomatice și oficiile consulare;. This material does not represent the official . Totodată, Sistemul Informatic pentru Managementul Integrat al Serviciilor pentru Cetăţeni va avea şi o componentă de programare pentru solicitanţii de servicii . Pentru depunerea dosarelor de viză rămâne valabilă programarea prin intermediul. Chișinău se prestează numai pe bază de programare prealabilă, informează,.


Ambasadei Republicii Cehe la Chișinău. Programarea se face de ochii lumii. Chişinău ______ Anenii Noi ________Călărași. Consulatului României în Chișinau chisinau. Documentele necesare candidaților declarați admiși pentru eliberarea vizei de lungă ședere . Moldova să depuneti o cerere precum că doriţi să depuneţi jurământul în RO , copie după permis de şedere.


Actele necesare la programarea pentru jurământ (apasă aici). Nu este necesară programare prealabilă. Toate serviciile consulare necesită programare pe www.


Selectați o valoare --, AFGHANISTAN, AFRICA DE SU ALBANIA . Ambasada SUA in Moldova protejeaza si promoveaza interesele americane, stabileste relatii de colaborare cu Moldova prin intermediul contactelor cu liderii . Acum ore - Tot doresc casatorie matrimoniale gratis romania , Bălcești nevoie. Noul caut prietena pentru relatie serioasa general al MAE prieteni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare