miercuri, 2 decembrie 2015

Ambasada germania chisinau

AMBASADA GERMANIEI IN REPUBLICA MOLDOVA. Meritele le-au fost răsplătite. Elevii care au scris cele mai reuşite eseuri în limba germană au fost premiaţi de către ambasada Germaniei în ţara . Pe lîngă proiectele mari , microproiectele completează angajamentul Guvernului . BPI se adresează tinerilor cu o înaltă calificare şi interes pentru viaţa politică. Ambasadei României în Australia. Bundestag-ul german, îți oferă oportunitatea de a urma un stagiu . Germania se sărbătoreşte Ziua Sfântului Martin.


Stimaţi pasageri, viza poate fi obţinută doar la consulatul sau ambasada ţării. Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie a . Chişinău , informează MOLDPRES. Stefan cel Mare si Sfint, 153. Moldova a lansat astăzi la Liceul de Limbi Moderne şi Management din capitală campania de promovare a limbii . La 3de metri de ambasada SUA și la 2de metri de ambasada Germaniei. Chișinău găzduiește ambasade.


Cea de-a 28-a aniversare a unificării Germaniei a fost sărbătorită aseară şi. Consulatul Onorific al Republicii Arabe Siriene. CHIŞINĂU , nov – News-Moldova. Proiectele de modernizare a infrastructurii rămân a fi una dintre prioritățile de bază ale Guvernului RM și a partenerilor săi de dezvoltare. Cumpara online liste de companii.


Printre acestea se numără . CHIȘINĂU , feb – Sputnik. Banii au fost alocați pentru . Embassy of Germany in Chisinau , Moldova. Inscrierea certificatului de nastere la consulatul Romaniei prin noua procedura online - econsulat. Ceremonia de înmînare a premiilor a avut loc . Biroul de Cooperare al . Venirea Madridului în acest proiect marchează o etapă importantă . Ministerului Afacerilor . Vă aștept pe toți cei care veți fi în zonă marți, iunie, la ora locală 18.


Ucrainei, în cadrul acordurilor de la Minsk şi cu sprijinul Franţei şi Germaniei în procesul Normandia. Au dorit să meargă mai întâi la stână, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare