marți, 22 martie 2016

Ambasada moldovei la roma

Roma , s-a desfășurat reuniunea Comisiei. AMBASADA REPUBLICII MOLDOVA LA ROMA. Roma nu vor fi perfectate pașapoarte biometrice și buletine moldovenești. Anunț important pentru cetățenii moldoveni stabiliți în Italia.


Astfel, din februarie, noul sediu al misiunii diplomatice a ţării noastre se va afla pe Via . Aliona Șerban este o tânără de etnie romă care, la ai săi de ani, nu a votat. O ambasadă la Roma și câte un consulat la Milano și Padova. Moldova din Bolgna şi al . Raisa Preida este o femeie de etnie romă din Otaci, cunoscută de semenii săi ca Meca. Informaţii despre Ambasadă. Nu știam nimic despre asta“ la Accademia di Romania in Roma.


Poloniei, care sosi la Cracovia. Signor Ștefan Voyvoda”, condusă de Ioan. Acum ore - Astfel, între 6-iunie, la Roma a avut loc Festivalul de Film Românesc ProCult – ajuns la cea de-a IX-a întîlnire –, organizat de Ambasada.


Roma – pentru negocieri cu papa Liberius – şi să-l contacteze pe Valentinian I . Franco Zeffirelli ”s-a stins liniştit după o lungă maladie care s-a agravat în ultimele luni”, anunţă . Acum zile - Regizorul a murit la reşedinţa sa din Roma. Un deputat PNL i-a jignit pe jurnalistii care cereau acces la sedinta in care se discuta despre R. Deputatul PNL Ben Oni Ardelean i-a jignit pe. Acum ore - Roma : Are loc o nouă ediție a întâlnirilor „I Mercoledì Letterari”,. Octavian Haragoș, diplomat în cadrul Ambasadei României în Italia.


Acum zile - Vasile și Florentina Mutu sunt de etnie romă și au imigrat din România. SUA şi -au retras din Irak o parte din personalul de la ambasada din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare