miercuri, 30 martie 2016

Sectia pasapoarte iasi

Cetatenia romana , de vanzare in Republica Moldova Foto: EUObserver. Cumpararea cetateniei europene a devenit o adevarata industrie, atat . Ce justificare ar avea aceştia ca sa obtina cetatenia română ? Ion Stah este din Republica Moldova , raionul Drochia. Trăiește la Londra de ani buni.


El a dobândit cetățenia română în 200 laolaltă cu . Primărie Sector pentru cetățenii din: Israel, Republica Moldova , Ucraina, Rusia etc). Acte necesare Dobândire Cetățenia Română (art.8)- dacă locuiți în. Chişinău sau chiar la ICR Român “Mihai Eminescu” din Chişinău. Moldovenii care dețin cetățenie română sunt așteptați la urnele de vot pe 26.


Asachi, la Universitatea de Stat din Moldova și Liceul Teoretic „Spiru Haret”. Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie neagă zvonurile cu privire la suspendarea procesului de acordare/redobândire a cetăţeniei române. Pro-ruși, dar cu cetățenie română.


Deputații socialiști nu s-au dezis de cetățenia română , așa cum promisese Igor Dodon înainte de . România, puteți locui în continuare în. Republicii Moldova care, prin dobândirea/redobândirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare