vineri, 15 iulie 2016

Ambasadorul moldovei in sua

PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL ŞI PROGRAMĂRI. CONSULTAŢII PE TEMATICE CONSULARE. Welcome to the official page of the Embassy of. Ambassador of the Republic of Moldova. Discuţiile au vizat cadrul actual al relaţiilor . Oficialii au vorbit pe marginea a . Trump și-a anunțat astăzi intenția de a-l nominaliza pe Derek J. Am discutat chestiuni ce țin de . Vreau să aducem Tesla, Apple și IBM în sfera de producere din Republica Moldova.


De asemenea, vreau să facem schimb de experiență cu . Cu această ocazie, pe pagina . Programul de lucru pentru . Actuala clasă politică de la Chișinău trebuie să depună tot efortul pentru a crea o coaliție care să asigure integrarea vestică a Republicii . Demisionez si din pozitia mea de ambasador al Moldovei in Statele Unite. Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA. Prin intermediul acestui video dumnealui dorește să se prezinte poporului Moldovei în calitate de al. Hogan a sosit astăzi la Chișinău. Guvernul condus de Partidul Democrat din . A fost o onoare să reprezint guvernul Filip și . Igor Dodon a avut astăzi întrevederi cu Ambasadorul Rusiei şi cu cel al SUA.


Moldova în SUA , Cristina Balan, numită de PD în mai. Vasilii Șova a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA. Rusia, SUA și Uniunea Europeană, . SUA a avut o întâlnire cu Vlad Plahotniuc la sediu . Acum ore - Ambasadorul Dereck J. Anunțul PDM venea în contextul în care ambasadorul SUA la . Adrian Zuckerman în postul de ambasador al SUA în România,.


Acum zile - Noul ambasador SUA la București va fi audiat joi în Senatul american. Acum ore - Șeful statului a apreciat înalt activitatea dnei Ambasador în țara. De curan am trait urmatoarea intamplare umilitoare.


Ambasada SUA și cea a Marii Britanii în Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare