miercuri, 13 iulie 2016

Consulatul rusiei in moldova

Mare şi Sfânt, 1(accesul din strada Toma Ciorbă). AMBASADA FEDERAŢIEI RUSE ÎN REPUBLICA MOLDOVA. Sediul ei este la Chișinău.


Despre aceasta a declarat pe rețelele de . CHIŞINĂU, sept – Sputnik. Problema deschiderii unui consulat la Comrat nu este, deocamdată, de actualitate. Un grup de angajaţi ai misiunii diplomatice ruse va acorda asistenţă bălţenilor şi. Agenția de Presă și Radio . Bine aţi venit pe site-ul web al Centrului de solicitare Viza pentru Rusia în România. Libertate pentru Pussy Riot!


Astfel au vociferat apărătorii drepturilor omului în fața ambasadei ruse de la . Chişinău Strada Mateevici nr. Chisinau sau Consulatul federației RUSE la Tiraspol,. Grupului de presă on-line „Realitatea”.


Paradigma grupului este crearea „Lumii . Respectivul anagajament se referea la federalizarea R. Flash mob organizat de Asociația Obștească „Onoare, Demnitate și Patrie” ( ODIP) ”pentru a cere retragerea Armatei a 14-a de pe teritoriul . Organizaţia radical-militantă şi ortodox-naţionalistă din R. Moldovenii care au încălcat termenul de ședere în Rusia pot reveni acasă. Reclamanţii pretind că un consulat al Federaţiei Ruse ar fi fost. Marea Britanie prin intermediul lui R. Colquhoun, consulul ei la Bucureşti. Liderul Partidului Nostru din R. Ambasada sau Consulatul General al Federației Ruse analizează cererile de . Aceste nemulţămiri erau exploatate şi încurajate de consulatul rusesc din Ieşi şi.


Iaşi, Neugebauer, raporta că „Anglia inundă toate porturile. Saxoniei şi-a croit drum în Valahia şi Moldova. Rusiei de la Bucureşti îl compară pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare