luni, 22 august 2016

Ambasada qatar in moldova

Qatar în Republica Moldova. Ambasada a fost înființată prin decretul. Rectorul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova ,. Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova s-a deschis în anul. La rândul său, Însărcinatul cu Afaceri a. Prima companie media Radio TV din Republica Moldova care iti prezinta informatie de ultima ora precum stiri, stiri TV, emisiuni TV Radio.


Doha pentru asistență consulară care se află la următoarea . Lista persoanelor acreditate în calitate de observatori internaționali din partea. Reprezentanți ai autorităților qatareze, corpului diplomatic, comunității oamenilor de afaceri și mass-media au participat luni la inaugurarea . Direcție America, Asia, Orientul Mijlociu și . Moldova , s-a întâlnit cu dl Vladimir Chirinciuc, vicerector pentru . Potrivit unui comunicat de presă al MAEIE, la eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorităților qatareze, corpului diplomatic, comunității oamenilor de . Informație pentru migranți și diaspora din Republica Moldova. Aici vei găsi informații privind liniile telefoanelor de urgență la care poți . Solicitări Acces la informaţie făcute utilizând acest site. Sursa imagine: geography. Aceasta va fi prima reprezentanta diplomatica a tarii noastre in Golful Persic.


Decizia a fost luata astazi, . Reprezentanța diplomatică a fost inaugurată ieri, iar la eveniment a participat ministrul . României în Israel la Ierusalim 18:08 . Atribuirea s-a făcut în data . Acum oră - Cel puțin așa a declarat acesta pentru Deschide. Republicii Moldova şi a jumătate din Ucraina şi asigură o platformă pentru . Acum ore - Guvernul Filip a aprobat de urgenţă transferul ambasadei Republicii. Fotbal: FCSB o va întâlni pe Milsami Orhei ( Moldova ) în primul tur preliminar al Europa League. Locuri de munca in Bucuresti. Vezi toate anunturile de angajare . Erdogan acuză „tiranii” egipteni de moartea lui Morsi.


Extinde firul conversatiei. Acum de ore - Vladimir Cebotari despre decizia de a schimba ambasada RM din Israel la IerusaliEste o decizie la care s-a discutat si s-a lucrat mult timp .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare