vineri, 12 august 2016

Chisinau portugalia

Acum ore - În Polonia , studenții unui colegiu tehnic din orașul Jaroslaw au tipărit pentru prietena lor un. Despre acest lucru a nunțat TSN marți, iunie. Republicii Moldova este imposibilă și că acest lucru nu se va produce niciodată. Marea Britanie, Franța, Germania, Polonia și Suedia au emis o . Igor Dodon: Niciun fel de federalizare nu va exista în R. Acum zile - Va veni la rând tema federalizării în Republica Moldova.


Mai sunt și alte state interesate în zonă, ca de exemplu Polonia sau chiar Ungaria. Negocieri cu scântei în Grupul de lucru USR-PLUS. Acum zile - Ştirile de ultimă oră, disponibile online în Moldova. Creează un ritual de începere și de terminare a zilei de lucru.


Oportunităţi de lucru în domeniul construcţiilor în Statul Israel pentru muncitori moldoveni calificaţi. Această oportunitate este oferită în contextul Acordului . Statele Unite aprobă un număr de petiţii de imigrare bazate pe oferte de lucru. Acum zile - E un lucru de notorietate, bănuiesc că-l ştia şi Klaus Iohanis pentru că cei de la SIE nu. Preşedintele Partidului Democrat din Republica Moldova (PDM), Vlad. Polonia (Varşovia, Kracovia şi Lodz); Republica Moldova.


SUA de suplimentare a efectivelor militare din Polonia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare