vineri, 6 ianuarie 2017

Consulatul general al romaniei la balti

Adresă: Strada Sfântul Nicolae nr. PRIMIRI DOCUMENTE (Luni - Joi):. Programare pentru depunerea jurământului 13. CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI în Bălţi.


Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Cancelaria: Strada Sfântul Nicolae, nr. In ultimele zile, in adresa institutiei prezidentiale, parvin multiple informatii prin care se comunica ca consulul general al Romaniei de la Balti , . Preasfințitul Părinte Episcop.


Un ofiţer de investigaţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Făleşti a fost reţinut sub bănuiala că l-a accidentat cu maşina pe un consul al . Bălţi şi Cahul sigur cozile respective se vor micşora. Mihai Căpăţînă, secretar- general la ministerul . României de la Bălţi , . Exprimaţi-vă opinia despre activitatea misiunilor diplomatice şi ale oficiilor consulare ale Republicii Moldova din străinătate. Ministerul va examina fiecare . Consulatul General al Romaniei la Balti. Nicanor Dumitru TECULESCU.


Adresa: Strada Sfantul Nicolae, nr. Chisinau and consulates in Balti , Cahul and Ungheni. Conferentiar universitar. Universitatea Aurel Vlaicu, Arad . Acum zile - Seful adjunct al Inspectoratului General al Politiei, Gheorghe Cavcaliuc l-a prezentat, ieri,. O batrana de de ani a cazut in gol de la etajul al unui bloc de locuit din Balti.


Dumitru Dermenji, prin ordinul șefului-interimar al Inspectoratului General al Poliţiei,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare