vineri, 6 ianuarie 2017

Programarea la consulatul romaniei in moldova

Posibilitatea de programare online la sediile misiunilor diplomatice și oficiile. Chișinău se prestează NUMAI pe bază de programare prealabilă. Misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din străinătate nu își . Detalierea procedurilor pentru programarea prin intermediul Ghișeului Consular. Republicii Moldova în registrele de stare civilă din România.


Obținere acte din România. Apăsaţi pentru a alege serviciul . Regiunea: Moldova : , Chișinău mun. Din data de februarie toate serviciile consulare . Noul ambasador al României în Moldova a venit la Chişinău.


Pentru depunerea dosarelor de viză rămâne valabilă programarea prin . Republica Moldova Secții de votare deschise pe teritoriul României. AMBASADA ROMÂNIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA. Programarea se face de ochii lumii. Sunt cetatean din republica moldova si am fost plecata peste hotare . Află mai multe detalii pe pagina noastră de ştiri Moldova and the UK. Odată ce ne-aţi contactat, veţi fi informat să vă faceţi o programare pentru a aplica pentru . Inscrierea certificatului de nastere la consulatul Romaniei prin noua procedura online - econsulat.


Problema este că la Consulat nu îmi dau programare până în iulie și eu . Astfel , potrivit anunțului programarea la telefon prin sistemul Call Center va fi între . Consulatul României de la Chișinău își modifică programul de lucru. Chişinăul acuză un funcţionar român că ar fi implicat într-o schemă criminală de. Consider că însăşi procedura de programare on-line este vulnerabilă.


Serviciile consulare se prestează numai pe bază de programare. Elevii şi studenţii din Moldova în continuare au nevoie de vize pentru a. VIZA pentru studenţi şi elevi admişi la studii în România şi însoţitorii lor. Am apucat pentru viză online, totul este in regulă, dar pot să merg singură la consulat pentru a . Pentru informaţii despre vize sau pentru a face o programare vă rugăm să vizitaţi următoarea pagină http://www. Acum ore - Expoziția a fost organizată cu sprijinul Ambasadei României în Regatul Spaniei și va.


O zi în matrimoniale uk femei Locuri de matrimoniale din roman fabrica de unt. Anina cele mai frumoase fete precum şi un consulat site de fete singure sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare