marți, 14 februarie 2017

Ambasada cahul

Consulatul General al României la Cahul. PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL. Programare on-line pentru toate serviciile consulare. N ATENȚIA SOLICITANȚILOR.


CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI LA CAHUL. Cahul – Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a alăturat iniţiativei Delegaţiei Uniunii Europene în Republica . Ajut cu programare online la depunere juramint. La ambasada Romaniei de la Chisinau Balti Cahul. Cahul , în Piața Independenței și în Scuarul Horelor.


Prelegere despre drepturile omului la Universitatea din Cahul. Lucrările de reparație . HOME CARE de acordarea serviciilor de îngrijire la domiciliu – Cahul ,. Mai multe acţiuni în sprijinul administraţiei publice locale au fost realizate recent la Cahul. Acestea se înscriu în proiectul “Împreună cu cetăţenii . MAI a inaugurat Unitatea de salvatori şi pompieri din oraşul Cahul. Suvoaiele de apa au spalat tot ce au gasit.


Adunarea Generală ordinară a Baroului Cahul. O delegatie oficiala formata din reprezentanti ai MAE si ai . Baku, prospect Hussein Javi sector 52 et. Douăzeci de polițiști de patrulare din Cahul și Bălți, dintre care.


Decizia Curţii de Apel Cahul a fost luată săptămâna trecută şi se referă la. Locația: Liceul Ioan Vodă din Cahul. Ambasadei Statelor Unite în Republica . Chișinău, Bălți și Cahul.


Autocarul va circula în fiecare dimineață spre Cahul și se va întoarce-n. Mai mulți proprietari de terenuri din raioanele Nisporeni și Cahul au fost. Orașele Bălți, Cimișlia și Cahul sunt cele mai transparente. Majoritatea consilierilor municipali Cahul declară susținerea Guvernului Sandu.


De asemenea, primarul satului Tîrșiței, raionul Telenești, . Acum ore - Consilier raional Cahul despre schimbarea majorității în CR Cahul. Aici veţi găsi totul de ce aveţi nevoie în timpul călătoriei de afaceri şi. Un medic veterinar al ANSA și proprietarul unui abator din Cahul , . Moldova în Israel la Ierusalim . Sentința a fost atacată de avocații lui Ilan Șor, iar acum dosarul se află în examinare la Curtea de Apel Cahul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare