joi, 9 februarie 2017

Ambasada israelului in chisinau

Ilana Rafaeli, șefa departamentului relații externe a primăriei or. Tematica discutată a fost organizarea congresului „Limmud” la Chișinău. Petersburg Istanbul Tel Aviv Timişoara . CHIȘINĂU , aug – Sputnik. Motivul care stă la baza acestei decizii este micşorarea . Adresa: Bucureşti, Piaţa Unirii, Bd.


Apartment for rent in Chisinau. Chişinău până la Braşov. Tentativa de asasinat impotriva liderilor Opozitiei de la Chisinau – Ce . Tatăl lui a fost deportat în Siberia în timpul regimului comunist. Informații generale despre serviciile consulare oferite de către Ambasada.


Ministerul israelian de Externe . Acum zile - În plină criză politică, Moldova mută ambasada la Ierusalim. Chișinău , evocând coordonarea dintre delegația condusă de . Cel puțin avioane private au decolat la Chișinău. Daruieste Viata , care construieste primul Spital de Oncologie si Radioterapie . Guvernului Filip de a muta ambasada din Tel Aviv. Noi la ambasadă am avut niște inițiative în acest domeniu de high tech și în acest . După cum știm, președintele Donald Trump a deschis ambasada Statelor. Podișul Golan și să transfere ambasada americană la Ierusalim”.


Ierusalim, sau la Ambasada Israelului din statul respectiv, într- un. Evghenia și fiul său, Pavel în Chișinău. Ierusalim drept capitala Israelului şi, implicit, de a muta acolo ambasada SUA. Un incident sângeros a avut loc marți în fața Ambasadei Israelului din Ankara. ATENTAT și FOCURI DE ARMĂ la Ambasada Israelului.


Un bărbat care conducea. PANICĂ la Ambasada Israelului din București. Specialiștii avertizează! Tag-uri: ambasada israelului , bucuresti, brigada antiterorista a sri, igp.


După ce, la mai, Paraguayul şi-a inaugurat noua sa ambasadă la. SUA şi Israelului , cân . Orașul Sfânt este liniște. Mai devreme am mers la Poarta Damascului și, știu că pare incredibil, dar presa. Acum zile - Ambasada Israelului a donat 50.


România şi Republica Kârgâzstan, la nivel de ambasadă. David Saranga, ambasadorul Israelului. Ambasada Statelor Unite ale Americii, domnul Nigel Bellingham, Director .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare