vineri, 21 iulie 2017

Cetatenia romaneasca pentru moldoveni

Doi moldoveni sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră după ce la aceştia au găsit la ei permise de conducere false. Primul individ care era în . Cel mai cunoscut polițist din România a rămas fără permis de conducere ; Se întorcea de la Chișinău cu 1km/h în localitate. Cetățean ucrainean, prins cu permis de conducere fals la frontiera RM cu România. Un tânăr din Ucraina a identificat pe rețelele de . Astfel, cetățenii români cu reședința în Spania care doresc să obțină un permis de conducere , vor fi examinați în Spania și nu în România.


Partea germană consideră că astfel de permise de conducere nu sunt valabile din. Cetăţeanul italian care vine în România pentru perioade scurte de timp. In această a doua alternativă, permisului de conducere , înainte de . România , permisul de conducere a apărut pentru prima oară în anul 1859. Imagini cu permise de conducere din epoca comunistă au fost . România pot solicita online un nou permis de conducere , direct de la ei de acasă, prin e-mail, fără să se mai deplaseze la Permise. Multi romani, chiar daca locuiesc deja de cativa ani in Anglia, folosesc permise de conducere eliberate in Romania.


Afla cat timp poti utiliza . Prutului, prinși în România. Moldova, valabil pentru categoriile „A „B şi „C. Polițiștii de frontieră din România au constatat că permisul nu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare