luni, 14 august 2017

Serviciul stare civila

Pentru a beneficia de serviciile electronice de stare. Potrivit legislaţiei Republicii Moldova, actele de stare civilă reprezintă înscrisuri. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor.


Adresa poștală: Ioniță Sandu Sturza nr. Program de Lucru cu Publicul: LUNI: 030 . Aici puteți achita serviciile de stare civilă.

Procuratura Anticorupție, în comun cu ofițerii de Investigații din . Obținere acte din România. Apăsaţi pentru a alege serviciul. Stare civilă - situația familială, sexul, vârsta, cetățenia și locul nașterii. Eliberarea certificatelor de stare civila la cerere.


Fugiti cat inca mai puteti! Please try another search. Descrierea acestei instituţii lipseşte.

Director executiv: CLAUDIA TRIF. SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR LOCAL DE EVIDENŢĂ ARE ÎN COMPONENŢĂ URMĂTOAREA STRUCTURA: – BIROU STARE CIVILĂ : str. SARU SIMONA-GEORGIANA – şef serviciu Stare Civilă. VIDEO) Numărul căsătoriilor înregistrate de moldoveni în străinătate a crescut.


Rezervarea se face cu cel putin zile inainte de data casatoriei. Verifică IDNP – este un serviciu de acordare a informaţiei din Registrul de Stat al Populaţiei, în regim online, prin care solicitantul poate verifica dacă există . Președinția Republicii Moldova. Activităţile desfăşurate de serviciul de stare civilă. Oficiul Starii Civile Chisinau.


Aceasta sectiune cuprinde informatii si acte necesare de STARE CIVILA. ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE LA SEDIUL D. ADRESĂ SPCLEP: Oraş Cernavodă str. Informaţia pentru miri la depunerea cererilor de căsătorie. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. Compartiment Stare Civilă. Romanian term or phrase: serviciul stare civila.


German translation: Standesamt. Entered by: MADANI DANIELA .

Actele necesare pentru înregistrarea . Lista publicatiilor de casatorie. Contract de achiziţie, 08. Zi nelucrătoare pentru Evidența Persoanelor și Starea Civilă. Selectați condițiile pentru programarea la serviciu.


Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu întocmirea unui act în registrele de stare civilă – de naştere,. Cumpara online liste de companii. Construieste-ti lista de . CONSILIUL LOCAL AL ORAŞULUI RECAŞ SERVICIUL PUBLIC. Metodologia cu privire la aplicarea unitară a dispoziţiilor în materie de stare civilă. CONDUCERE: Șef serviciu S. In cadrul Primăriei comunei Vurpar, ofiţerul de stare civilă este doamna Sonntag Ana Dorina.


Pentru vizualizare accesați următorul link: Expirare - Preschimbare. Acte necesare în vederea transcrierii certificatelor de stare civilă eliberate de . Exportă PDF - Stare civila , Registratura, Relatii cu publicul. Transcrierea certificatelor și extraselor de stare civilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare