joi, 31 august 2017

Consulatul poloniei

Petiții on-line Linia verde Comunicarea accidentelor de muncă Achiziționarea Registrului de evidență a zilierilor HOTĂRÂREA GUVERNULUI R. Reclamaţii, sesizări şi petiţii. Legat de modul de adresare a petiţiilor către instituţia noastră, vă informăm că în conformitate cu prevederile art. Achiziţiile publice de la Orhei - nereguli „la umbra” netransparenței. Primăria municipiului Orhei se numără printre cele mai mari . Denumirea autorităţii sau instituţiei publice ………………………… …………….


Sediul/Adresa ……………………………………………. O astfel de petiție se înaintează împotriva agentului de stat (de obicei, un director de exemplu ) și se solicită ca un deținut să fie prezentat în fața instanței, . O inițiativă bine venită inițiată de Mihai Gâdea și Adrian Ursu au inițiat o petiție prin care i se cere lui Klaus Iohannis să-l decoreze pe . Model de cerere de chemare în judecată pentru petiţiunea de ereditate, cu explicaţii teoretice. De exemplu : Dlui Bujor Alexandru, 27700.


Chișinău, bd Doina, 1. Răspunsul la petiții este semnat de conducătorul . Exemplu cerere informații de interes public - Pentru a vizualiza și descărca documentele necesare accesați următorul link: Documente. Compartimentul/compartimentele căruia/cărora i/li se repartizează petiția pentru a fi soluționată ( întocmirea răspunsului la petiție ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare