luni, 25 decembrie 2017

Ambasada cehiei in moldova

Date de contact şi Program de lucru. După ce am inaugurat această rubrică, anul trecut, cu Consulul Statelor Unite ale Americii în R. Partenerul de dezvoltare. Este vorba de proiecte . Terenurile poluate cu hidrocarburi din satele Lunga și Mărculești vor fi reabilitate.


Publicatia ceha Prague Daily . Am primit amenda in Cehia , unde o pot achita in Moldova ? Cehiei în RM să întrebați dacă e posibil. Joi, la Bălţi a fost inaugurat un Consulat Onorific al Cehiei. SECRETARIATUL PARLAMENTULUI REPUBLICII MOLDOVA. Republicii Moldova în Israel de la.


Retrospectiva poliţiei şi salvatorilor: Ce s-a întâmplat în ultimele de ore în Moldova. Ambasada Moldovei la Praga oferă un spectru larg de servicii . Cehia face apel la istorie pentru a atrage turiștii români. AMBASADA CEHIEI , GATA SĂ INTERVINĂ PENTRU A. Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.


Cererile sunt colectate la ambasadă şi transmise Agenţiei de Dezvoltare de la . ПОХОЖИЕ КОМПАНИИ: GSMoldova. MAEIE continuă implementarea proiectului „ Ambasada vine mai aproape de tine . Informaţii despre Ambasadă. Chişinău se află la următoarea adresă: Ambasada S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare