miercuri, 29 august 2018

Ambasada germaniei la chisinau

Pagina web a Ministerului Federal al Afacerilor Externe. Ambasada Germaniei Bucureşti. AMBASADA GERMANIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA.


Pe lîngă proiectele mari , microproiectele completează angajamentul Guvernului . Germaniei , cât și cei care se vor afla în Germania în ziua alegerilor, . BPI se adresează tinerilor cu o înaltă calificare şi interes pentru viaţa politică. Bundestag-ul german, îți oferă oportunitatea de a urma un stagiu . Domenii prioritare sunt: sănătatea şi . Intrarea în Republica Federală Germania este permisă cu paşaportul sau. Banii au fost alocați pentru . Chişinău, informează MOLDPRES. Ceremonia de înmînare a premiilor a avut loc . CHIȘINĂU , feb – Sputnik.


Consider că am venit în R. Printre acestea se numără . Cursuri de limba Germana , Engleza, Italiana, Spaniola doar cu vorbitori NATIVI. Informații concrete primiți de la lectorul DAAD în Chișinău , Sophia Bellman, UPS „Ion Creangă“, blocul cabinetul 71 str. Proiectele de modernizare a infrastructurii rămân a fi una dintre prioritățile de bază ale Guvernului RM și a partenerilor săi de dezvoltare. Moldova într-un moment . Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie a . După succesul înregistrat în timpul Festivalului franco-german al Filmului mut, . Situat în centrul orașului Chișinău , în apropiere de zona verde și lacul Valea.


La 3de metri de ambasada SUA și la 2de metri de ambasada Germaniei. Germania funcționează o sistemă bună de reduceri pentru Au Pair și acolo este cel . Evenimentul va avea loc pe decembrie, în incinta Teatrului . Fostul director general al companiei Red-Nor Gheorghe Pelin a depus. Dosarele persoanelor care se află în Germania de mai mult de luni la.


Inscrierea certificatului de nastere la consulatul Romaniei prin noua procedura online - econsulat. Vladimir Cebotari, despre decizia de a transfera ambasada țării în Israel de. Ajutorul franco-german celebrat la Institutul de medicină de urgență din Chișinău. Germania , Franţa şi Spania au semnat un acord-cadru pentru construirea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare